2009. október 5., hétfő


Országos Diákjogi Konferencia
Érdekvédelem, mint a diáktanács alaptevékenysége

A XXI. században az információ világát éljük, most már a tudás szó azt takarja, hogy az információt hogyan kell megszerezni illetve felhasználni. Ebben segít nektek az Országos Diákjogi Konferencia.
Az elmúlt időszak nagyon forgalmas és hullámzó volt a diáktanácsok életében, ahhoz a pörgő ritmushoz kell a megfelelő információk begyűjteni.
Nagyon fontos, hogy diáktanácsosként m
egtanuljátok felhasználni az információt és megszerezni az információt. Ebben válik hasznossá számotokra a MAKOSZ és a KMDT közös szervezésében az Országos Diákjogi Konferencia, ahol a sok gyakorlati ismeretet, szimulációt illetve elméleti anyagot szakembereket segítségével ismerhetitek meg.
Azokat középiskolás diákokat várjuk, akik fontosnak érzik ismerni és hasznossá tenni jogaikat, kötelességeiket az iskolaiéletben. Azokat a diákokat akik átlátják az diáktanács
életet, az iskolaéletet. Itt fejleszthetitek érdekvédelmi készségeteket, megtudhatjátok mit jelentés miből áll tulajdonképpen az érdekvédelem. Bővíthetitek ismereteiteket a jogértelmezés terén, illetve az új tanügyitörvény helyzetével ismerkedhettek meg.

Országos Diákjogi Konferencia
· Helyszín: Kolozsvár.
· Időpont: 2oo9. október 16-18.

·
Jelentkezési határidő: 2oo9. október 13.

Üdvözlettel,MAKOSZ

0 megjegyzés: