2008. szeptember 23., kedd

Somorjai cipőfűző

Megtartottuk a második DéHás cipőfűzőt, kicsit több, mint egy hete. Két csoportban dolgozunk: az egyikben azokkal, akik még csak most tették meg az első ismerkedő lépést a DiNaMit és a nemformális középiskolás képzések felé. A másik csoportban pedig a leendő házigazdák és képzőtársak vettek részt. Jó volt találkozni, külön öröm volt „nulladik” DiNaMitos csoport két tagjának, a Szabó ikreknek (Eszti és Andris) visszatérte immár képzőtársként. Jó volt, hogy újabb lelkesedő önkéntes-jelöltekkel gazdagodott kis csapatunk – újabb megerősítés, hogy fontos ez az ügy (másnak is, nem csak nekünk, elvarázsoltaknak).



Egy mérnöki pontossággal kivitelezett nagycsoportos pókhálóban csúcsosodott ki a hétvége, és ha a szombat éjszakai kipufogó-szakadásnak is a jó oldalát vesszük (még jó, hogy ott és akkor, ahol volt hova menni és volt kitől segítséget kérni), akkor aztán igazán elégedettek lehetünk. A képzőtársak és házigazdák a tudatosabb működéshez kaptak némi szemléletformálást, az érdeklődők pedig bőséges kóstolót kaphattak a Nagyítós hétvégék mikéntjéből. És nem utolsósorban köszönjük a Fórum Intézet vendéglátását, szinte ideális helyszínnek bizonyult a somorjai központ.

Ezek után nincs is más hátra, mint magabiztosan kilőni a DiNaMit kettőt...

2 megjegyzés:

jurgen írta...

Utána meg a DiNaMit 3-t, 4-t,..., n-t :)

Hodossy Katalin írta...

Sziasztok,

a somorjai Cipőfűzőn, illetve a későbbi mailozások folyamán előkerült a Képzőtársi Kör gondolata. Mit szóltok hozzá? Volna hozzá kedvetek és időtök?

Kati